Lipasto eläin-vetimillä

Lipasto eläin-vetimillä on Lipasto ´49:stä tehty uniikki senkki. Runsaasti säilytystilaa omaava kaluste toimistoon tai kotiin. Massiivipuinen runko sekä vetolaatikot takaavat pitkän iän kalusteelle.  Tilauksesta voit myös saada tätä lipastoa erikokoisena, myös laatikoiden määrä voi vaihdella. Täältä tilattavissa oleva mallistomme: Lipasto ’ 49.

Design ja suunnittelu, myös keraamiset vetimet: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 160 cm
Korkeus: 110 cm
Syvyys: 42 cm

Kun otat yhteyttä meihin – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Lipasto eläin-vetimillä on ”Once in lifetime”! Yksityisasiakkaallemme keraamisilla eläin-vetimillä tehty uniikki puinen senkki on tutustumisen arvoinen. Tämä puinen lipasto on täynnä säilytystilaa eli paljon laatikoita, tarkalleen juuri 49 kappaletta. Vankka senkki on valmistettu massiivipuusta, erikoiskuivatusta lehmuksesta. Laatikoiden määrä antaa vapauden järjestellä pienet tarvikkeet riveittäin pysty- ja vaakasuunnassa. Korut, avaimet, lääkkeet ja mitä muuta keksitkään lipastossa säilytellä pysyvät järjestyksessä.

Kuvien senkki on valmistettu lehmuksesta (erikoiskuivaus). Myös muut puulajit sopivat tähän lipastoon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Täältä näet vaihtoehtoja: Materiaalit.

Juuri sellainen senkki kuin haluat ja juuri siihen paikkaan kuin haluat!

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Mittatilattu puinen senkki tuo lisää tarvittavaa säilytystilaa ja pitää tavarat järjestyksessä.

Täältä näet mallistomme design-lipaston puisilla tai metallisilla vetimillä: Senkki 49.