Messupöytä viidellä jalalla

Messupöytä viidellä jalalla on asiakkaan messuosastolle rakennettu pöytä esittelemään yrityksen tuotetta, joka on puun puristekuivauslaite. Tällä laitteella kuivatusta puusta on tehty pöytä esittelykäyttöön.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Teemme yrityksille kalusteita myös messuille mittojen mukaan. Meiltä saatte yrityksesi visuaalisen ilmeen mukaiset kalusteet messuosastollenne ja pääset hieromaan kauppoja.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella messukalusteet. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavana on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: materiaalit. Meiltä saatte halutessanne tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöstänne tukemaan.

Yhteistyömme on helppo aloittaa ottamalla yhteyttä meihin.

Sen jälkeen saatte tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – teiltä tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saatte uusia tyylikkäitä kalusteita toimistoonne, myymäläänne tai messuillenne.

Messupöytä viidellä jalalla, pöytä asiakkaan messuosastolle

Asiakasryhmä: yritysasiakkaat

Asiakas: Avantwood Oy

Sivusto: avantwood.fi 

Kaluste: messupöytä, viisi jalkaa

Materiaalit: puristekuivattu puu

Sijoituskohta: messut ja esittely- ja näyttelytila

Tilaustyömme messuympäristöön (Rakenna ja Asu-messut): Korkea ovaali pikkupöytä