, ,

NUOSKA tuoli nro 1

NUOSKA tuoli nro 1 on kaunis puunvärinen istuin rimoitusselkänojalla. NUOSKA tuolit on suunniteltu NUOSKA pöytäryhmän istuimeksi.

Nuoska tuoli nro 1 on pelkistetty, mutta omaa kiinnostavat yksityiskohdat tuolin sivuissa sekä selkänojan rimoituksessa.  NUOSKA tuoli on suunniteltu NUOSKA pöydän tuoliksi. Nuoskaa valmistetaan myös yksittäiseksi tuoliksi.

Malliston toisen NUOSKA tuolin nro 2 selkänoja on kaareva levy. Tuoleja on saatavana tilauksesta parvekkeelle tai sisätiloihin käytettäväksi. Tuoli valmistetaan parvekkeelle lehtikuusesta puuvärisenä tai maalattuna. Sisätiloihin tuolia saat koivusta, tammesta tai saarnesta puuvärisenä tai maalattuna.

Voit tilata tuoli mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen tuolin kuin haluat! Helppoa!

NUOSKA tuoli nro 1

KOKO

Leveys: 44, 5 cm

Syvyys: 54,5 cm

Korkeus: 94,5 cm

Istuinkorkeus: 42 cm

Materiaali: lehtikuusi (lehtikuusi parvekkeelle) tai (koivu, tammi tai saarni sisälle)

Väri: puunväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, NUOSKA tuoli valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. parvekkeelle alk. 345 € / kpl tai sisälle alk. 305 € / kpl

NUOSKA tuolit voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Puulajivaihtoehdot NUOSKA tuoleille ovat lehtikuusi parvekkeelle ja koivu, tammi tai saarni sisälle. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Tuoli on suunniteltu NUOSKA ruokapöydän tuoliksi.

NUOSKA tuolia on kahta mallia ja täältä löydät toisen tuolin: NUOSKA tuoli nro 2.

NUOSKA pöydän löydät täältä: NUOSKA ruokapöytä.