Parisänky tammi

Tamminen parisänky on varustettu tyylikkäillä jaloilla mittojen mukaan. Vankka design-sängyn runko valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Patjat tilattavissa erikseen. Sängyn leveyden voit päättää ja me valmistamme sen mittojen mukaan. Mittatilaus on helppoa, otat vain yhteyttä ja me hoidamme loput!

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 166 cm
Pituus: 206 cm
Korkeus: 40 cm

Runko tammea, pohjalaudat koivua.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uuden ja sopivan puisen sängyn. Helppoa!

Parisänky tammi on kestävä mittatilausvuode. Tamminen sänky tyylikkäillä jaloilla lisää viihtyvyyttä makuuhuoneessa.

Juuri sellainen tyylikäs ja mukava parisänky kuin haluat ja juuri siihen paikkaan kuin haluat!
Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Mallistomme parisängyn näet täältä: Revontulet sänky.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä parisängyn käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Nämä löydät etusivultamme valikosta MOOWOO ja materiaalit tai klikkaamalla tätä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksentekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle mittojen mukaan tehdyn yhden tai kahden hengen sängyn rungon!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Jos haluat lopuksi kurkata voitko nähdä tänään revontulia: Ilmatieteenlaitos.fi revontulet.