ELLIPS hylly

ELLIPS hylly

Kaunis ja soikea CD-levyhylly jaloilla massiivikoivusta. Tyylikäs puinen mittatilauskaluste sekä säilyttämiseen että tuomaan sisustukseen yllätyksellistä muotokieltä.

Design ja toteutus: MOOWOO muotoilija Ari Pajunen

KOKO

Pituus: 185 cm
Korkeus: 63 cm
Syvyys: 20 cm

Koivu puuvahattu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn CD-telineen.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

ELLIPS hylly, CD-teline, on kooltaan pitkä ja on valmistettu massiivikoivusta. Hylly on mitoitettu CD-levyille. Ellipsi, soikio tai ovaali on harmonisen kaunis. Yksityiskohtana jaloissa on piikikäs muoto. Vaikka ELLIPS hylly on mitoitettu CD-levyille tai DVD-levyille, voi siinä toki säilyttää muutakin. Tämä hylly jaloilla on pintakäsitelty puuvahalla, mutta sen voi saada vaikka lakattuna tai petsattuna + lakattuna.

Näet linkistä toisen tekemämme säilytystuotteen: matala tammilaatikosto.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan.

Tyylikkäästä säilytystasosta voimme valmistaa juuri sinulle sopivan. Valittavissa olevat puumateriaalit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Kurkkaa myös kehittämämme Sopiva-malli ja voit halutessasi käydä sen läpi uuden kalusteesi osalta.

Löydät Sopiva-mallin täältä: Sopiva-malli.