RIMA apupöytä keittiöön

RIMA apupöytä keittiöön pyörillä on kätevä siirreltävä lisätaso vaikka astioiden säilytykseen. Siirrettävä välihylly mahdollistaa korkeampienkin kattiloiden tai laitteiden säilyttämisen. Punatamminen kansi ja sävytetyt koivuosat toimivat visuaalisesti tyylikkäänä tässä aputasossa.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Pituus: 65 cm
Syvyys: 60 cm
Korkeus: 75 cm
Hinta: 960 €

Rimoitukset sävytetty koivu, kansi punatammi.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn sivupöydän.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uuden liikuteltavan sivupöydän kotiisi. Helppoa!

RIMA apupöytä keittiöön on monikäyttöinen taso, joka on suunniteltu ja valmistettu mittatilauksena.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Näet linkistä toisen tekemämme aputason keittiöön: Sivupöytä keittiöön.

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on Sopiva-mallimme mukainen.

Sopivan kokoinen apupöytä on tehty mittojen mukaan huomioiden työtason korkeus. Sopivan kokoiset kalusteet niiden käyttäjille, lapsesta senioriin, parantavat kodissa viihtymistä. Mittatilattu aputaso keittiöön tai siirrettynä olohuoneeseen, tuo lisää tarvittavaa pöytätilaa sekä säilytysmahdollisuutta missä sitä milloinkin tarvitaan.

Sopiva design sekä sopiva materiaali antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön. Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tässä kalusteessa, RIMA apupöytä keittiöön, on puulajiksi valittu kaunis punatammi. Valittavanasi olevat puulajit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit. Suuremmissa tilauksissa saat tilauksen yhteydessä tarvittaessa mallipalan, jossa puulaji sekä pintakäsittely.

Sopiva hinta on saavutettavissa kalusteen koolla, materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien määrällä.

Tehdäänkö sinullekin aputaso sellaiseen kohtaan kodissasi, jossa ei ole mahdollista saada tilaa hyötykäyttöön ilman mittojen mukaan valmistettua näppärää sivupöytää?