Vaalea vaakavitriini

Vaalea vaakavitriini on valmistettu maalatusta koivusta sekä läpinäkyvästä lasiovesta. Vaakavitriini pitää kodin pienet esineet näkyvillä ja asettamassasi järjestyksessä. Vitriini suojaa esineitä pölyltä ja kolhuilta. Vitriinissä voit säilyttää pieniä esineitä kuten rahoja, mitaleja, koruja, hopea-aterimia tai juuri niitä valloittavia pieniä esineitä, joita keräät.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 80 cm
Korkeus: 6,5 cm
Syvyys: 25 cm

Hinta: 290 €

Maalattu koivu, lasi.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn pienen puisen vitriinin.

Ottamalla yhteyttä –  saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot vitriinistä (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat sopivan vitriinin. Helppoa!

Vaalea vaakavitriini tuo tärkeät esineet esille mittatilauksena tehtynä.

Olisiko paras tapa laittaa esille pienet kauniit esineet vitriiniin? Lasiovisessa pienessä vitriinissä esineet olisivat juuri siinä järjestyksessä kuin haluaisit. Lisäksi ne ovat suojassa pölyltä ja muulta mahdolliselta lialta. Pöytävitriinissä pikkuesineet ovat helposti otettavissa lasiluukun alta. Vitriinin massiivipuun, sen pintakäsittelyn ja mahdollisen lisätilauksena otetun kankaan sävyjen avulla voit korostaa kauniita koriste-esineitäsi. Kuvassa on maalattu koivu, joka on suosittu yhdistelmä mittatilauksena tehtyihin vitriineihin. Mikäli vaalea vaakavitriini pöydällä vie liikaa tilaan ja mahdollisuus valmistaa seinävitriini. Näet tekemämme seinävitriinin liukuovilla täältä.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Tyylikkäästä vitriinistä lasiovella, voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevasta linkistä.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: Materiaalit.

Mittatilaustuote voi olla sinulle sopivin ratkaisu, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan ja tarkoitukseen. Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti kalusteen suunnittelussa.