ROYAL sängynpääty

Royal sängynpääty on makuuhuoneen sisustuksen tyylikäs keskipiste. Nimesimme tämän tyylikkään ja värikkään sängynpäädyn Royaliksi. Sängynpäädyn saattaisi haluta makuuhuoneisiinsa myös Euroopan kuninkaalliset, vai mitä? Väriyhdistelmä on huikea ja varmistaa sängynpäädyn olevan makuuhuoneen sisustuksen kruununjalokivi! Tämä sängynpääty nostaa makuuhuoneen sisustuksen oikeaan arvoonsa. Napituksilla ja klassisella muodoilla varustettu pääty ajaa asiansa kenen tahansa kodissa.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

KOKO

Leveys: 185 cm
Korkeus: 170 cm
Paksuus: 7 cm

Runko koivua, levyä ja verhoilu.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

ROYAL sängynpääty on mittojen mukaan valmistettu näyttävä sängyn päätylevy.

Teemme laadukkaita verhoiltuja sängynpäätyjä mittojen mukaan asiakkaan valitsemista materiaaleista tai voimme suunnitella päädyn alusta alkaen. Meiltä saat suunnitelmat tuotetietoineen ja voit saada juuri sellaisen sängynpäädyn kuin haluat!

Valittavissa olevat puumateriaalit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Suosituimmat verhoilut löydät täältä: ludvigsvensson, lauritzon, orientoccident, annala, kvadrat.

Yksityiskohdat sängynpäädyssä, kestävässä rungossa sekä tyylikkäässä verhoilussa, on viimeistelty huolellisesti kuten muissakin MOOWOO-Kuutakoski-tuotteissa.

Tätä tekstiä klikkaamalla näet PIIPUTUS- sängynpäädyn, joka sekin on tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti.