,

SÄTEET lipasto

SÄTEET lipasto massiivitammesta koivurimoilla on ainutlaatuinen senkki, joka tarjoaa käyttäjälleen tehokkaan säilytystilan lisäksi näyttävää visuaalisuutta. Lipaston tamminen runko asettaa vapaasti asetellut koivurimat kuin kehykseen. Koivurimat toimivat vetiminä. Lipasto sisältää neljä vetolaatikkoa sekä kaksi pariovea, joiden takana neljä siirrettävää hyllyjä. SÄTEET senkkiä voidaan käyttää vaikka astiakaappina keittiössä tai säilytyspaikkana tavaroille makuuhuoneessa. Senkin voi sijoittaa dekoratiivisena elementtinä mihin tahansa.

Voit tilata tämän säilytyskalusteen mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat  juuri sellaisen käytännöllisen lipaston kuin haluat. Helppoa!

SÄTEET lipasto

KOKO

Leveys: 180 cm

Korkeus: 110 cm

Syvyys: 38 cm

Materiaali: tammi, koivurimat, liukukiskot (valittavissa)

Väri: puunväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, lipasto valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 2650 € (tammirunko, koivurimat)

Tämä puinen säilytyskaluste, SÄTEET lipasto, voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (mikäli rungoksi on valittu koivu), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita myös muun puulajin kuin koivun ja tammen, valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Tässä kätevässä leveässä lipastossa, jossa koivurimat toimivat vetiminä, on raskaatkin esineet kuten vaikka kattilat helposti käden ulottuvilla!

Täältä näet toisen design-lipastomme: Senkki 49.

Senkin yläpuolelle seinälle voit sijoittaa PILKKU säilytyslaatikoston, jossa on lisää säilytystilaa pienille esineille. Tämän puisen seinälaatikon löydät täältä: PILKKU seinälaatikosto.