,

SENIORI tuoli

SENIORI tuoli omilla mitoilla on puutuoli, jonka ominaisuudet voit itse valita!

Ensimmäinen seniorituoli suunniteltiin asiakkaan tarpeeseen. Seniorituolin avulla ratkaistiin asiakkaan kokema arjen haaste ruokailutilanteessa. Markkinoilla ei ollut valmiina hänelle sopivaa tuolia korkeuden ja istuinsyvyyden osalta.

Seniorituoli valmistetaan käyttäjän mittojen mukaan. Malliston tuolin istuinosan keinonahka on käytössä miellyttävä ja helppo puhdistaa.

Voit tilata tuolin mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi verhoilulla, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen istuimen kuin haluat! Helppoa!

SENIORI tuoli omilla mitoilla

KOKO

Leveys: – cm (koko istujan mitoilla)

Korkeus: – cm (koko istujan mitoilla)

Syvyys: – cm (koko istujan mitoilla)

Materiaali: koivu/verhoilu (valittavissa verhoilulla tai ilman)

Väri: puunväri (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, seniorituoli valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 550 € ilman verhoilua

Käyttäjän omilla mitoilla tehty SENIORI tuoli voidaan lakattuna, maalattuna, puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Malliston tuoli valmistetaan koivusta ja verhoiluna on keinonahka.

Valmistamme istuimien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn kalusteen sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Tilauksesta voit valita toisen puulajin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Valittavissa olevat puumateriaalit sekä pintakäsittelyt ovat sivulla materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin. Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat täällä: kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi. Verhoiluvaihtoehtoja on runsaasti. Puhtaanapidon kannalta suosittelemme tekonahkaa.

Mittatilaustuoli senioreille vailla vertaa! Teemme toki kaikille halukkaille oman tuolin mittatilauksena.

Täältä näet puutuolimme NUOSKA tuoli nro 1: NUOSKA-tuoli.

Täältä näet puutuolimme NUOSKA tuoli nro 2: NUOSKA-tuoli.