SUKKULA ruokapöytä

SUKKULA ruokapöytä massiivimännystä tuo koko perheen ympärillesi. Muotoilu tuo mieleen jämäkän surffilaudan, jolla on pylvään malliset jalat. Ruokapöytä soveltuu kuudelle henkilölle.

SUKKULA pöytä on pelkistetty, ajaton ja kestävä. Tämä kaunis ruokapöytä sopii moneen sisustukseen.

Design ja toteutus: MOOWOO muotoilija Ari Pajunen

KOKO

Pituus: 220 cm
Leveys: 90 cm
Korkeus: 74 cm
Paksuus: 4 cm

Mänty, lakka.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn massiivipuisen ruokapöydän.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen ruokapöydän kuin haluat. Sinulta tarvitaan vain yhteys meihin – meiltä saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3d-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Ja meiltä voit aina myös kysyä kalusteistamme. Helppoa!

SUKKULA ruokapöytä on sukkulan muotoinen mittatilauspöytä keittiöön. Kuuden hengen ruokapöytä on tyylikäs massiivimännystä valmistettu keittiön pöytä.

Juuri sellainen keittiön pöytä kuin haluat ja juuri siihen paikkaan kuin haluat!

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. SUKKULA pöytä on suunniteltu asiakkaan keittiöön.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle. Ruokapöytä on ruokailutilan sisustuksen ehdoton keskipiste. Kalusteen ympärille on muistettava jättää vapaata tilaa, jotta käyttö on vaivatonta.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan ruokapöydän!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Näet toisen ainutkertaisen tekemämme ruokapöydän täältä:  Tamminen ruokapöytä.