Tamminen ruokapöytä

Tamminen ruokapöytä

Laadukas keittiön pöytä tammesta. Kevennetty pöydän reuna antaa modernin ja siron ilmeen.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Pituus: 90 cm
Korkeus: 160 cm
Syvyys: 75 cm

Massiivipuu, tammi, puuvaha.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn pöydän.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen oman näköisen mittatilauspöydän kuin haluat. Sinulta yhteys meihin – meiltä saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Tamminen ruokapöytä kavennetuin reunoin on vakaa, mutta ilmeeltään keveä ratkaisu päivittäiseen käyttöön. Laadukas keittiön pöytä on suunniteltu ja valmistettu mittojen mukaan asiakkaan ruokailutilaan. Tämän kestävän tammisen ruokapöydän ääressä mahtuu istumaan ainakin neljä ruokailijaa.

Juuri sellainen puusepän tekemä massiivipuinen ruokapöytä kuin haluat!

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän kokemuksen tuodulla osaamisella kaikki kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa.

Täältä näet toisen laadukkaan ruokapöydän: Mahonkipöytä.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä jalopuisen ruokapöydän käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Nämä löydät etusivultamme valikosta MOOWOO ja materiaalit tai klikkaamalla tätä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan.

Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan upean mittatilausruokapöydän! Sovellamme Sopiva-mallia, jonka periaatteet löydät täältä: Sopiva-malli.