Tammivitriini

Tammivitriini on mittojen mukaan suunniteltu ja valmistettu puinen tumma kaappi lasiovilla. Vitriini on tarkoitettu lasiesineiden ja muiden kauniiden esineiden esillelaittoa varten. Vitriinissä on led-valonauha ylhäällä sekä keskellä ja lasihyllyt päästävät valon läpi ja valaisevat esineet. Vitriini on valmistettu petsatusta tammesta ja sen hyllyt ovat korkeussäädettävät. Ovet on lovettu ylhäältä alas.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 120 cm
Korkeus: 185 cm
Syvyys: 30 cm
Hinta: 2900 €

Tammi ja lasi. Led-valot.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn vitriinin.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat lasiesineesi näytteille vitriiniin. Helppoa!

Tammivitriini on hienostunut kirjahylly lasiovilla ja -hyllyillä mittojen mukaan valmistettuna.

Juuri sellainen vitriinikaappi kuin haluat ja juuri siihen paikkaan kuin haluat!

Kun haluat sujuvan arjen kodissasi – mittatilattu kalusteesi on Sopiva-mallimme mukainen.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Mittatilattu kirjahylly lasiovilla tuo lisää tarvittavaa säilytystilaa ja samalla on osa sisustusta.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Nämä löydät etusivultamme valikosta MOOWOO ja materiaalit tai klikkaamalla tätä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksentekoasi tukemaan.

Täältä näet mallistomme sormustinvitriinin.

Tiedätkö, että Suomessa on Lasimuseo? Kurkkaa täältä lisätietoja: Suomen lasimuseo.fi.