, ,

VILLA LUOTO rahi

VILLA LUOTO rahi miellyttää silmää ja soveltuu moneen tilaan kuten auloihin, oleskelutiloihin tai toimiston taukotiloihin. Julkitiloissakin kestävällä villakankaalla verhoiltua rahia saa eri väreissä ja mallistossa rahi onkin kaksivärinen. VILLA LUOTO rahin jalan pinta on metallia. Tuotteen voi tilata kotiin vaikkapa viilutetulla jalkaosalla.

Raheja voidaan käyttää jalkajakkarana tai itsenäisenä istuimena.

Voit tilata rahin mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi verhoilulla, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen VILLA LUOTO rahin kuin haluat! Helppoa!

VILLA LUOTO rahi

KOKO

Leveys: 90 cm

Korkeus: 40 cm

Materiaali: verhoiltu (valittavissa), metallipinta jalassa

Väri: kelta/musta (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, tuoli valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

VILLA LUOTO rahi on mallistossa kaksivärisenä villasekoitekangasverhoilulla, saatavana useissa eri väreissä.

Valmistamme istuimien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn kalusteen sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin.

Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi, lauritzon.fi, annala.fi.

Tämä pyöreä rahi on monikäyttöinen, kuten jalkarahina tai itsenäisenä istuimena sekä tarjottimen kanssa pienenä pöytänä, laskutasona.

Neliömäisen rahin löydät täältä: FLIP rahi.

Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi, jalkajakkara tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!