Sängynpääty PÄHKINÄ keinonahka ja pähkinäkehys

Sängynpääty PÄHKINÄ keinonahka ja pähkinäkehys on korkeudeltaan 300 cm ja on näyttävä makuuhuoneen keskipiste. Arvokasta vaikutusta lisää laadukas keinonahka ja massiivipähkinästä tehty kehys.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

KOKO

Leveys: 164 cm
Korkeus: 300 cm
Paksuus: 7 cm

Keinonahka, pähkinä.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan korkean ja näyttävän sängynpäädyn.

Kun otat yhteyttä meihin – saat meiltä tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja me käymme töihin ja saat näyttävän sängynpäädyn!

Sängynpääty PÄHKINÄ keinonahka ja pähkinäkehys

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme puusepän laajalla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Sängynpääty voidaan valmistaa kokonaan puusta tai se voidaan verhoilla vankan rungon päälle.

Voit saada juuri sinulle suunnitellun sängynpäädyn. Mittatilauksena toteutettu sängynpääty antaa sinulle vaihtoehtoja kalusteen ulkonäköön.

Yhdessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan muodon. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Tähän kalusteeseen on valittu keinonahka ja pähkinä. Valittavanasi on myös muita puulajeja. Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt löydät täältä: Materiaalit.

Kurkkaa täältä toinen sängynpääty: ROYAL sängynpääty.

Yksityiskohdat tässä sängynpäädyssä, sekä kestävissä ja kauniisti muotoiluissa puuosissa että tyylikkäässä verhoilussa, on viimeistelty huolellisesti kuten muissakin MOOWOO-Kuutakoski -tuotteissa.

Voimme tehdä seinän kokoisen sängynpäädyn!