RIMA sänky

Sänky, yhdelle henkilölle

RIMA sänky kuuluu samaan sarjaan RIMA yöpöydän kanssa. Ilmava kokonaisuus kestävästä koivusta ja yksityiskohtana on neliön muotoinen rima. Tilauksesta saat sen levyisen design-sängyn kuin haluat.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 96 cm
Pituus: 210 cm
Korkeus (päädyn): 100 cm

Koivu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn sängyn, patja on ostettavissa erikseen.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

RIMA sänky, yhdelle henkilölle, kuuluu neliönmuotoisten rimojen muodostamaan makuuhuoneen kalustukseen. RIMA sänky on varustettu tyylikkäällä ja ryhdikkäällä sängynpäädyllä. Samaan sarjaan kuuluu yöpöytä ja näet sen täältä: RIMA yöpöytä.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Sänky on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä hankinnoista. Valmistamme sekä yhden että kahden hengen kestäviä puisia sänkyjä. Voit itse valita sängyn leveyden.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle. Meillä valmistetaan sänkyjä mittojen mukaan, joten myös pitkät henkilöt saavat riittävän pituisen vuoteen. Patjoja voit tilata meidän kautta erikoispitkiin sänkyihin.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan puisen sängyn joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivikoivu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan.

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Voit kurkata millaisia sänkyjä olemme jo tehneet aiemmin. Näet tekemämme mittatilaussängyn täältä: Parisänky, tammi.

Sinulle sopiva sänky on yhteydenoton päässä!