Kirjahyllymoduulit

Kirjahyllymoduulit lisäävät säilytystilaa seinällä tyylikkäästi. Toimivat puiset kirjahyllymoduulit on suunniteltu käytettävissä olevan tilan mukaisesti. Saat säilytystilan juuri siihen kohtaan seinällä kuin haluat.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Leveys: 120 cm
Syvyys: 22 cm
Korkeus: 32 cm

Koivu, sävytetty puuvaha.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyt kirjahyllymoduulit.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Kirjahyllymoduulit, kaksi seinähyllyä kirjoille, tuovat kaivattua lisätilaa ahkeralle lukijalle. Koivusta valmistetut kirjahyllyt toimivat säilyttiminä seinällä. Sävytetyllä puuvahalla tummemmaksi pintakäsitellyt hyllyt ovat samaa sarjaa aiemmin tehtyjen TV – tason sekä lisähyllyn ja kulmakirjahyllyn kanssa. Muotokielessä toistuu voimakkaasti pyöristetyt kulmat. Moduulit ovat osa suurempaa kokonaisuutta, johon kuuluu myös hyllyjä ja tasoja.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu seinällä säilyttämiseen voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Myös seinät ovat käytettävissä, jos lattiapinta-ala ei riitä lisäkalusteille.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan kaapin mihin huoneeseen tahansa!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Massiivipuusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Kurkkaa toinen mainio säilytyspaikka seinälle Säilytysjärjestelmä PILKKU.

Juuri sellaiset kirjahyllyt seinälle kuin haluat ja juuri siihen paikkaan seinällä kuin haluat!