Levykaappi

Levykaapissa on huikeat säilytystilat LP-, CD- ja DVD-levyille sekä soittimille samassa paikassa asunnossa mittojen mukaan.

Design ja toteutus: MOOWOO muotoilija Ari Pajunen

KOKO

Leveys: 450 cm
Korkeus: 240 cm
Syvyys: 53 cm

Viilutettu MDF-levy, koivu puuvahattu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn kirjahyllyn levyille ja soittimille.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Levykaappi on huikea kokonaisuus! Haluaisitko löytää oikean vinyylilevyn aikailematta? Voit järjestää levyt aakkosjärjestykseen tai jopa väreittäin.  Musiikkityyli voi olla myös hyvä järjestystapa. Hyllyjen korkeuden muuttaminen on mahdollista ja se saa aikaan eri kombinaatiot.

Meiltä saat kirjahyllyn levyille mittatilauksena. Mittatilaus on itseasiassa aika helppo tapa tilata. Vaikka sähköpostilla saat yhteyden meihin ja katsotaan yhdessä miten voimme lisätä säilytystilaasi ja saada arkeasi sujuvammaksi.  Säilytystilan lisäksi samalla lisätään sisustuksellisuutta. Tämä levykaappi on valmistettu viilutetusta MDF-levystä ja koivusta puuvahattuna.

Näet linkistä toisen säilyttimen, tekemämme kirjahyllyn: Kirjahylly koivusta.

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada toimiva arki kodissasi!

Mittatilaushuonekalu voi olla sinulle sopivin kaluste, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan. Mitä pienempi asunto on – sitä tärkeämpiä ovat kalusteen ominaisuudet. Tilan – neliöt, korkeus, säilytystilat, muut huonekalut, sijainti ja haluttu tyyli kalusteessa – vaikuttavat lopputuloksen onnistumiseen. Tyylikkäästä kirjahyllystä voimme valmistaa juuri sinulle täydellisen musiikkikeskuksen.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat mittojen mukaan huonekalun joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa kalusteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit.  Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksentekoasi tukemaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan kaapin mihin huoneeseen tahansa!

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Musiikkikeskus on valmistettu sekä massiivipuusta että koivuviilutetusta MDF-levystä. Puusta tehty huonekalu on pitkäikäinen ja saattaa ajan kuluessa tulla jopa edullisemmaksi kuin toistuvasti ostetut uudet kalusteet niiden käyttöiän kuluessa loppuun.

Sinulle sopiva kaluste on yhteydenoton päässä!