Pikkupöytä mahonki

Pikkupöytä mahonki on ainutlaatuinen mittatilauspöytä sapelimahongista. Pöytä hurmaa suloisuudellaan. Kaunis kullan kimalteleva jalopuusta tehty pieni sivupöytä on kätevä liikutella sinne missä sitä aina milloinkin tarvitaan.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

KOKO

Pituus: 75 cm

Syvyys: 50 cm

Korkeus: 73 cm

Sapelimahonki.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn pienen pöydän.

Haluamme suunnitella ja valmistaa juuri sellaisen pöydän kuin haluat. Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta tarvitaan vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uuden kimaltelevan pikkupöydän. Helppoa!

Pikkupöytä mahonki on näppärä ja pienuudestaan huolimatta vankka apupöytä. Tämä mahonkinen pieni sivupöytä on kaunis joka paikan kaluste. Sapelimahonki tekee pinnasta kimaltelevan ja tyylikkään. Pikkupöytä mahonki sopii muiden puulajien kanssa sisustuksessa. Voit käyttää sitä sivupöytänä seinän vieressä tai lisätasona missä huoneessa tahansa. Mittatilaaminen on vaivatonta sinulle. Kun otat yhteyttä niin me hoidamme loput.

Suunnittelemme muotoilijan ammattitaidolla ja valmistamme pitkän 20 vuoden kokemuksen tuodulla osaamisella kodin huonekalut. Tiedämme miten suuri merkitys on asiakkaalle toimiva arki kodissa. Sopivan kokoiset kalusteet niiden käyttäjille, lapsesta senioriin, parantavat kodissa viihtymistä. Puisille pienille apupöydille on aina käyttöä kodissa.

Näet linkistä toisen tekemämme pikkupöydän: Korkea ovaali pikkupöytä.

Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Meiltä saat halutessasi tilauksen yhteydessä mallipalan, jossa on sekä puulaji että pintakäsittely, päätöksen tekoasi tukemaan.

Tyylikkäästä pienestä puisesta pöydästä voimme valmistaa juuri sinulle sopivan ja voit tutustua eri vaihtoehtoihin alla olevasta linkistä.

Puumateriaalit sekä pintakäsittelyt: materiaalit

Voit tutustua kehittämäämme malliin, jota käytämme mittatilauskalusteesi suunnitteluun, löydät sen täältä: Sopiva-malli.