,

REVONTULI yöpöytä

REVONTULET yöpöytä loimukoivu tuo makuuhuoneen sisustukseen oman tyylikkään tunnelmansa. Elegantti yöpöytä valmistetaan erikoistilauksesta loimukoivusta petsattuna ja lakattuna. Voit saada tämän tyylikkään ja kestävän yöpöydän myös koivusta petsattuna ja lakattuna.

Tummaksi petsattu puu korostaa loimuja. Pöydän sisällä oven takana on siirrettäviä hyllyjä, joissa riittävästi tilaa lehdille ja muille tavaroille. Sorvattujen jalkojen ansiosta muotokieli on kevyt ja lattian puhdistus on vaivatonta.

Voit tilata yöpöydän mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat. Ja sinä saat vaikka koko makuuhuoneen kalusteet helposti meiltä!

REVONTULI yöpöytä

Leveys: 51 cm

Syvyys: 37 cm

Korkeus: 70 cm

Materiaali: loimukoivu (valittavissa)

Väri: petsi + lakka (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, yöpöytä valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Hinta: alk. 770 €/kpl (koivu) tai kuvassa oleva alk. 860 € /kpl (loimukoivu, tumma petsi + lakka)

Näyttävä REVONTULET yöpöytä voidaan valmistaa lakattuna, maalattuna (jos puulajiksi valitaan koivu, ei loimukoivu), puuvahattuna tai yhdistelmänä petsi + lakka. Tilauksesta voit valita pöytään myös muun materiaalin valitsemallasi pintakäsittelyllä. Vaihtoehtoja löydät täältä: Materiaalit. Tilauksen yhteydessä saat halutessasi mallipalan valitsemallasi puulajilla sekä pintakäsittelyllä.

Täältä näet sarjaan kuuluvan sängynpäädyn: REVONTULI sängynpääty.

Täältä näet sarjaan kuuluvan sängyn: REVONTULI sänky.

Yöpöytiä voit tilata yhden tai useampia. Meillä on erilaisia yöpöytämalleja sekä lisää löydät yksityisasiakas-referensseistämme.