, ,

SIIPI nojatuoli

SIIPI nojatuoli on yleisiin tiloihin suunniteltu lennokas nojatuoli! Tätä nojatuolia voi leventää joko lisäämällä paloja tai leventämällä yhtenäistä palaa. Verhoilumateriaali on kulutusta kestävää sekä julkisiin tiloihin suunniteltu. Jämäkkä runko on kestävää materiaalia. Kotitoimistoonkin nojatuoli sopii.

SIIPI-sarjaan kuuluu myös sohva, joka skaalautuu jopa suureksi kulmasohvaksi. Suunnittelun lähtökohta oli lentoaseman tilat, joihin ensimmäinen sohva sijoitettiin. Tuolin muotokieli on siipimäinen.

Voit tilata tuolin mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi verhoilulla, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen istuimen kuin haluat! Helppoa!

SIIPI nojatuoli

KOKO

Leveys: 63 cm

Syvyys: 90,5 cm

Korkeus: 87 cm

Materiaali: verhoilu, puu, metalli (valittavissa)

Väri: ruskea (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, tuoli valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Ensimmäinen SIIPI sohva on sijoitettu lentoasemalle: www.finavia.fi/fi/lentoasemat/kuopio.

Valmistamme istuimien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn kalusteen sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin.

Lennokas SIIPI nojatuoli on saatavissa useissa eri verhoiluissa. Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat Suosituimmat verhoilumateriaalit ovat kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi, lauritzon.fi, annala.fi.

SIIPI tuoteryhmän huonekaluissa on metallijalat.

Nojatuolin lisäksi voit tilata myös SIIPI sohvan, jota voi kasvattaa kahden hengen sohvasta suureksi kulmasohvaksi. Julkitilasohvan löydät täältä: SIIPI sohva.

Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!