, ,

SIIPI sohva

SIIPI sohva on yleisiin tiloihin suunniteltu lennokas sohva! Saat sen niin suurena kuin tarvitset. Tätä sohvaa voi leventää joko lisäämällä paloja tai leventämällä yhtenäistä palaa. Verhoilumateriaali on kulutusta kestävää sekä julkisiin tiloihin suunniteltu. Jämäkkä runko on kestävää materiaalia. Kotitoimistoonkin sohva sopii.

Suunnittelun lähtökohta oli lentoaseman tilat, joihin ensimmäinen sohva sijoitettiin. Tuolin muotokieli on siipimäinen.

Sohva on skaalautuva, joten saat sen juuri siinä koossa kuin haluat. Käytössä oleva tila voidaan käyttää optimaalisesti, kun sohva voidaan valmistaa omien mittojen mukaan. Sohvaan saat halutessasi myös kulman.

Voit tilata julkitilasohvan mallistosta tai omien mittojen mukaan valitsemallasi verhoilulla, jolloin se sopii täydellisesti kotiisi.

Design ja toteutus: muotoilija Ari Pajunen MOOWOO
Verhoilu: mestariverhoilija Juho Lahtinen Kuutakoski

Kun otat yhteyttä meihin – voimme käydä yhdessä läpi mahdolliseen tilaukseen liittyvät yksityiskohdat, jotta saat juuri sellaisen istuimen kuin haluat! Helppoa!

SIIPI sohva

KOKO

Leveys: 63→ cm

Syvyys: 90,5 cm

Korkeus: 87 cm

Materiaali: verhoilu, puu, metalli (valittavissa)

Väri: ruskea (valittavissa)

Toimitusaika: 8-12 viikkoa tilauksesta, sohva valmistetaan tilauksesta

Toimitustapa: sovitaan tapauskohtaisesti

Ensimmäinen sohva on sijoitettu lentoasemalle: Finavia.fi/kuopio. Sohvaan saa myös kulmapalan.

Valmistamme istuimien rungot kestävästä materiaalista ja verhoilemme laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Voit myös saada mittojen mukaan tehdyn kalusteen sekä muulla kuin mallistossa olevalla verhoilulla. Verhoilumateriaaleja on saatavilla monipuolisesti nahasta, keinonahasta erilaisiin verhoilutekstiileihin. Lennokkaan SIIPI sohvan suosituimmat verhoilumateriaalit löydät täältä: kvadrat.dk, ludvigsvensson.com, orientoccident.fi,  lauritzon.fi, annala.fi

SIIPI-tuoteryhmän huonekaluissa on metallijalat.

Sohvan lisäksi voit tilata myös SIIPI tuolin. Nojatuolin löydät täältä: SIIPI nojatuoli.

Mallistomme pöydät, tasot, rahit, nojatuolit, naulakot, seinälaatikostot, hyllyt ja lipastot ovat huonekaluja, joilla voimme sisustaa myös kotitoimistosi. Jos mallistomme tuoli, sohva, rahi tai penkki ei ole aivan sitä mitä olet ajatellut, teemme juuri sinulle sopivan!