Valopöytä

Valopöytä auttaa piirroksien sommittelussa sekä helpottaa kuvien toistamista. Valopöydän puinen kehys mahdollistaa sopivan kulman piirtämiseen ja on miellyttävä käyttää.

Design ja toteutus: MOOWOO muotoilija Ari Pajunen

KOKO

Leveys: 48 cm (A3:lle sopiva)
Korkeus: 15 astetta
Syvyys: 36 cm

Koivuviilu.

Myös sinä voit saada valitsemistasi materiaaleista mittojen mukaan tehdyn valopöydän.

Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Kun otat yhteyttä – saat tarjouksen, jossa on yhdessä sovitut tiedot tuotteesta (3D-kuva, tekniset tiedot, hinta, toimitustapa, mahdollinen asennus) – sinulta vain tarjouksen hyväksyminen – ja saat uusia tyylikkäitä huonekaluja kotiisi. Helppoa!

Valopöytä – asiakkaan työpöydälle – on suunniteltu mittojen mukaan. Pöydän kallistuskulma on 15 astetta, joka testattiin asiakkaalle sopivaksi. Piirtäminen on miellyttävämpää kuin tasaisella alustalla. Irroitettava pidike, joka varmistaa valolevyn ja työn alla olevan piirustuspaperin pysymisen paikallaan. Alustan päällä voi piirtää myös suoraan paperille ilman valolevyä.

Piirtämistä helpottavasta valopöydästä voimme valmistaa juuri sinulle sopivan!

Kalusteet suunnitellaan muotoilijan ammattitaidolla sekä valmistetaan pitkän työkokemuksen tuodulla osaamisella korkeita laatuvaatimuksia noudattaen Kuopiossa. Miten suuri merkitys onkaan saada hyvät edellytykset harrastamiseen kuten sarjakuvien piirtämiseen!

Mittatilaustuote voi olla sinulle sopivin ratkaisu, joka täydentää tyylikkään sisustuksesi sekä sopii täydellisesti käytössä olevaan tilaan ja tarkoitukseen.  Valopöydän voit vaikka siirtää paikasta toiseen.

Olemme kehittäneet Sopiva-mallin, joka muodostuu neljästä kohdasta ja palvelee asiakastamme kokonaisvaltaisesti.

Sopivan kokoinen kaluste sen käyttäjälle, lapsesta senioriin sekä tilan mitat huomioiden, parantavat kodissa viihtymistä. Suuremmissa tilauksissa mitat voidaan varmistaa tulemalla ottamaan mitat paikanpäälle. Valopöydän kallistuskulma suunniteltiin asiakkaan kanssa testaamalla.

Sopiva design on täysin sinun päätettävissäsi. Saat tuotteen mittojen mukaan, joko alusta lähtien suunniteltuna toiveesi huomioiden tai voimme suunnitella sen yhdessä. Innovatiivisuus on valttimme!

Sopiva materiaali kuten massiivipuu houkuttelee koskettamaan ja saa tuotteen tuntumaan miellyttävältä. Puu on materiaalina tuttu ja luonnollinen valinta sekä omaa pitkän elinkaaren. Puun tuoksu ja sen lämpö verrattuna vaikka metalliin sekä akustiikka ovat ominaisuuksia, jotka puoltavat tyylikkään puukalusteen valintaa. Kauniilla ja kestävillä materiaaleilla on merkitystä tuotteen käytettävyyteen. Valittavissasi on useita puulajeja ja erilaisia pintakäsittelyitä. Vaihtoehdot löydät täältä: Materiaalit. Puu on sopiva valinta valopöydän kehyksen materiaaliksi.

Sopiva hinta asiakkaalle voidaan saavuttaa vaikkapa puulajin valinnalla. Koivuviilu on valittu valopöydän materiaaliksi.

Voit kurkata millaisia pientuotteita olemme jo tehneet aiemmin. Näet tekemämme säilytystuotteen täältä:  Pähkinälaatikko.

Sinulle sopiva harrastustasi tukeva piirtotaso on vain yhden yhteydenoton päässä!